Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Snoopy and Charlie Brown: The Peanuts Movie | Official HD Trailer #3



Ο Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι το πιο άτυχο παιδί του κόσμου προκειμένου να εντυπωσιάσει την κοκκινομάλλα νέα γειτονισσά του, ενώ ο Σνούπι ζει το δικό του κινηματογραφικό ρομάντζο στους αιθέρες. Και οι δυο τους θα ανακαλύψουν πως ο δρόμος προς την καρδιά της αγαπημένης τους δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...


Ο Τσάρλι Μπράουν μπορεί να γεννήθηκε το 1950 και να έζησε ουσιαστικά μέχρι το 2000 – ως ο μακροβιότερος ήρωας κόμικ της ιστορίας με 17.897 comic strips συνολικά, αλλά αυτό το αγόρι που δεν μπορεί να πετάξει αετό, που δεν έχει κανένα ταλέντο, που πάνω από το κεφάλι του βρέχει πάντα ένα σύννεφο και είναι αδύνατον να απευθύνει έστω και μια κουβέντα στο κορίτσι που του αρέσει, όπως δεν θα μπορέσει ποτέ να ρίξει μια σωστή μπαλιά στο μπέιζμπολ, είναι ένας ήρωας για όλες τις εποχές.

Ο Τσάρλι Μπράουν είναι στ' αλήθεια ο πιο αξιολάτρευτος loser όλων των εποχών, αυτός που εξέφρασε κοσμικά το αίσθημα της αποτυχίας με τον πιο θετικό τρόπο που φαντάστηκε κανείς και μαζί ένα παιδί που μετράει τις ατυχίες του σαν τα χαμένα κομμάτια μιας ενηλικίωσης σε ένα κόσμο που δεν υπάρχουν ενήλικες. Οριστικός νικητής μιας μάχης που δίνει (και χάνει) σε κάθε του βήμα προς τον στόχο της επιτυχίας, κερδίζοντας ωστόσο πάντοτε με μοναδικό του όπλο το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να υποκριθεί ποτέ πως είναι κάποιος άλλος από αυτό που είναι. Δηλαδή με την αυθεντικότητά του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)