Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 28-4-2016


Αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις τοπικά ισχυροί. Μέτριοι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.