Κυριακή 24 Απριλίου 2016

VIVA LA VIRTUALUTION!


Έλα μωρό μου να κάνουμε μια ομάδα! Το φάτσαμπουκ και το τσίουτερ είναι τα νέα πεδία μάχης και αντιπαράθεσης, είναι τα ψηφιακά "μαρμαρένια αλώνια" όπου σαν σύγχρονοι εικονικοί Ακρίτες, ωσάν δικτυακές μετεμψυχώσεις του Βασίλειου Διγενή, θα συντρίψουμε τις δυνάμεις του σκότους και του αργού θανατικού που φέρνουν στην ανθρωπότητα ολάκερη!
Έλα να στήσουμε το μεταμοντέρνο αντάρτικό μας! Έλα να θάψουμε κάτω από τόνους λάσπης και συκοφαντίας τις άλλες ομάδες που κινούνται μέσα στα ψηφιακά πεδία μαχών! Και το ξεκατίνιασμα ίσως αποτελεί μια μορφή αγώνα για κυριαρχία μέσα στη σύγχρονη ζούγκλα, χώρια που ανακουφίζει τις πιο αντιπροσωπευτικές ίσως και καταπιεσμένες πτυχές του σύγχρονου ανθρώπινου ζώου.

Εμείς, λοιπόν,  θα πούμε την τελευταία λέξη, το πιο πετυχημένο σύνθημα που θα επιφέρει ομοβροντία από "like". Η πιο cool ατάκα, η πιο εύστοχη κι επώδυνη, μας ανήκει!

Τι κι αν έχουμε απολέσει την πραγματική ζωή μας και τους πιο ζωτικούς "χυμούς της;". Τι κι αν μας εκφυλίζουν ακόμη και τη σκέψη και  διάθεση για συνεννόηση και αντίσταση έξω στους δρόμους της ησυχίας νεκροταφείου που καλύπτει κάθε σπίθα αυθεντικής έμπνευσης, φωνής και κίνησης, τι κι αν μας θέλουν στην ουσία άνευρους, τρομοκρατημένους, ψυχολογικά ασταθείς, φιμωμένους και κατακερματισμένους μέσα στα πολύτιμα ιδεολογικά μαντριά μας ή στη ραστώνη της πιο αυτοκτονικής απάθειας...


Don't worry! OK? μας έχουν λυτούς κι ελεύθερους (ακόμη) μέσα στην πλατφόρμα εκτόνωσης που μας πρέπει!

Και πού και πού, συνμαλάκα μου, έχουμε και την ευκαιρία (με τη σύμφωνη γνώμη και των Αρχών) για καμιά ευπρόβλεπτη στην εξέλιξή της εργατοπατερική-επαναστατική βολτίτσα στο κέντρο της πόλης, για να τραβήξουμε και τις κατάλληλες φωτο και με καμιά μολότωφ που βροντάει μπροστά στις μπότες αρματωμένων μπασκινόπουλων, έτσι για την τιμή των όπλων που παραδώσαμε από καιρό, έτσι για να μην έχουμε και παράπονο περί υπεβολικής τάξης και ασφάλειας που τα ισοπέδωσε όλα. Και την ίδια στιγμή, καθώς ο διαδικτυακός χρόνος μεταφράζεται τόσο σε εντυπωσιασμό όσο και σε χρήμα, θα κάνουμε upload αυτών που τραβήξαμε με τα on line κινητά μας, στις ψηφιακές μας "παντιέρες"...

Ντου!, λοιπόν, και θυμήσου: 
VIVA LA VIRTUALUTION!


Σκίτσο του σπουδαίου Pawel Kuczynski
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.