Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κράτα την ευλογία σου για τους οπαδούς και τους πραγματικούς εντολοδότες σου πάτερ Φραγκίσκο!


Παραθέτουμε το παρακάτω άρθρο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το κάνουμε από την αγωνία μας, ας πούμε, για την συνέχεια της παρουσίας της Ορθοδοξίας στην πολύπαθη Συρία ή τις όντως φιλελληνικές θέσεις του πατέρα Άσσαντ. Την Συρία με τον απίστευτα ψυχωμένο στρατό ενάντια στους αρχικά "εξεγερμένους απελευθερωτές".Το αληθινό κτηνώδες πρόσωπο των αντικαθεστωτικών "ανταρτών" που θα "απελευθέρωναν" το συριακό λαό! και στη συνέχεια και κατά (δεύτερο μέτωπο μετά αυτό της Al Nusra, δηλ. της συριακής "αντιπολίτευσης") των κατασκευασμένων σε μυστικά στρατόπεδα της CIA και υποστηριζόμενων από τα αραβικά πετροδολάρια και την Τουρκία αποβρασμάτων του ISIS, που ουδεμία σχέση έχουν με τη θρησκεία του Ισλάμ, όπως πλέον καταγγέλουν όλοι οι σοβαροί θρησκευτικοί ηγέτες του σύγχρονου ισλαμισμού.

Η άποψή μας για το ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην λυσσαλέα εξόντωση του αρχαίου ελληνικού στοχασμού και την καταστροφή των μνημείων της διαχρονικά απαράμιλλης τέχνης του έχει διατυπωθεί αρκετές φορές (Ο "πολιτισμός" της φορμόλης του μεγάλου νεκροθάλαμου και των "ιερών" του σκηνωμάτων...και Γιατί απορρίπτουμε τον Χριστιανισμό (και τα "αδελφάκια του"). Και γενικά έχουμε εκφράσει την άποψή μας για το πόσο οι κατασκευασμένοι θεοί έγιναν ο πυροκροτητής που τίναξε κι εξακολουθεί να τινάζει στον αέρα κάθε δυνατότητα του ανθρώπινου είδους για πνευματική και υλική χειραφέτηση, για ανεξαρτησία της αντίληψης, για πέρασμα σε ανώτερα στάδια εξέλιξης.

Ανάμεσα στους "λέοντες και αμνούς" των θρησκειών Διαχρονικά αποτέλεσαν ένα υπερπολύτιμο εργαλείο δυνάστευσης και διαίρεσης του ανθρώπινου είδους από τους "ποιμένες" του και τους επιστάτες του: τόσο η θρησκεία όσο και η άρνηση του ανθρώπου να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες, ώστε ο κόσμος να μεταμορφωθεί σ'ένα μέρος που ευνοεί την επιβίωση και την πραγματική ευημερία των ανθρώπινων όντων, κι ώστε να αφήσουν πίσω μ'ένα απαραίτητο κβαντικό άλμα συνείδησης όλες τις τεχνητές διαφορές τους.

Ας πάμε τώρα στην πρόσφατη επίσκεψη του Ιησουίτη πάπα στη Λέσβο (ο πρώτος πάπας που προέρχεται από το διαβόητο τάγμα των πρωτοστατών της μισητής Ιεράς Εξέτασης Ιησουιτών, ένας όρος που όχι τυχαία έχει καταστεί και συνώνυμος της υψηλής δολοπλοκίας), για να τονίσουμε ότι μας αφήνει μια κωμική διάθεση ανάμεικτη με συγκρατημένη οργή, γιατί δεν θέλουμε να χάνουμε εύκολα την πολύτιμη ψυχραιμία μας. Δεν ξεχνάμε και την έξυπνη διαχείριση από αυτόν του τελευταίου κύματος κρουσμάτων κακοποίησης παιδιών από τους αμετανόητα κύναιδους "πατέρες" της καθολικής συμμορίας.


Αυτό το άτομο που επισκεπτόμενος το αρχηγείο των Ηνωμένων Εθνών έδωσε τις ευλογίες του στην ευόδωση της νέας ατζέντας 2030-ακόμα πιο φιλόδοξης συνέχειας της ατζέντας 21 του 1992, των εξίσου ύπουλων διαχειριστών και νέου "αστραφτερού περιτυλίγματος" τυράννων ολόκληρου του πλανήτη -ΟΗΕ: Σχέδιο δράσης για παγκόσμια υποδούλωση μέχρι το 2030 … Ατζέντα 21
Το παρακάτω άρθρο περιέχει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το παρελθόν του "φιλάνθρωπου" και "ανθρωπιστή" ποντίφηκα, σύμφωνα με την κυρίαρχη "ανθρωπιστική" μόδα της εποχής (βλέπε ΜΚΟ, ΟΗΕ, Ιδρύματα, Σόρος και ΣΙΑ, "αριστερές" κυβερνήσεις, Ευρωπαϊκά think tank κτλ), αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να πηγαίνει από το κακό στο πολύ χειρότερο. Και η συγκίνηση μπροστά στην ταπεινή φιγούρα και τα μελιστάλαχτα λόγια του "άγιου" Φράγκι, με την υποστήριξη των υπερήλικων κεφαλών της αρχιεπισκοπής και του πατριαρχείου, πλημμύρισε τους ευσυγκίνητους τηλεθεατές και τους τυχερούς παρευρισκόμενους.


Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!




H συνεχεια
http://antidras.blogspot.gr/2016/04/blog-post_84.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.