Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κλεισμένος στο γραφείο του με το βιβλίο "Μια Κάμπια Πολύ Πεινασμένη" είναι από χθες ο Κώστας Μπακογιάννης

 

Αποφασισμένος να δώσει στο τέλος στο πρόβλημα με τις κάμπιες που κατέστρεψαν το γκαζόν της Ομόνοιας είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος από χθες φέρεται να έχει κλειστεί στο γραφείο του με το γνωστό παιδικό βιβλίο "Μια Πολύ Πεινασμένη Κάμπια".

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων, ο κ. Μπακογιάννης έχει πάρει πάνω του την επίλυση του θέματος και ζήτησε να μην τον διακόψουν μέχρι να τελειώσει το βιβλίο, το οποίο διηγείται την ιστορία μιας κάμπιας που δεν σταματούσε να τρώει επειδή πεινούσε συνέχεια.




Απόσπασμα από το βιβλίο

Επιστημονικοί σύμβουλοι του Κώστα Μπακογιάννη διαψεύδουν πάντως ότι ο δήμαρχος βρήκε το βιβλίο στο δωμάτιο του γιου του στο σπίτι, ενώ επισημαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι οι κάμπιες να μεταμορφωθούν σε πανέμορφες πεταλούδες και να πετάξουν μακριά, όπως ακριβώς στο βιβλίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο για τον Μεγάλο Περίπατο όσο και για το συντριβάνι της Ομόνοιας, το οποίο λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη λειτουργίας του μετατράπηκε σε υπαίθριο spa, ενώ αντιδράσεις είχε προκαλέσει ανακοίνωση του Δήμου ότι τα νερά του συντριβανιού είναι ιαματικά, καθώς προστάτευσαν από τον κορωνοϊό όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.