Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Επιδότηση για την αγορά διαδρόμου ώστε οι πολίτες να παράγουν μόνοι τους ρεύμα ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Επιδοτήσεις και για την αγορά διαδρόμου γυμναστικής ώστε να μπορούν οι πολίτες να παράγουν μόνοι τους ηλεκτρικό ρεύμα ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος που αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.

Ανακοινώνοντας την απόφαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι πρόκειται για ακόμα μία καινοτομία της κυβέρνησης, η οποία αντιμετωπίζει την ακρίβεια ενώ συνδυάζει άθληση και την μετάβαση στην πράσινη οικονομία.

"Η γιαγιά θα μπορεί να φορτίζει το τάμπλετ του εγγονού"

"Για παράδειγμα, βάζοντας τη γιαγιά πάνω στον διάδρομο θα μπορεί να φορτίζει το τάμπλετ του εγγονού ή, αν τη βάλουν στη γρήγορη σκάλα, το Πλέιστέσιον. Άλλο παράδειγμα είναι ο ένας γονιός να κάνει διάδρομο και να ζεσταίνει το νερό του θερμοσίφωνα ώστε να κάνει ο άλλος μπάνιο» είπε ο κ. Οικονόμου.

Σας προτείνουμε:

"Ή αν π.χ. η οικογένεια θέλει να δει όλη μαζί μια ταινία, μπορούν να κρεμάσουν ένα κόκκαλο στο διάδρομο και να βάλουν τον σκύλο να τρέχει για κανένα δίωρο ώστε να δίνει ρεύμα στην τηλεόραση" πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα θα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία των πολιτών, όπως την βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας και μείωση της πιθανότητας εγκεφαλικού, κυρίως την ώρα που θα τους έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος.

Χιλιάδες Έλληνες έχουν ανακαλύψει το ταλέντο τους στην όπερα κάνοντας ντους χωρίς να ανάψουν θερμοσίφωνο

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος ανησυχεί πάρα πολύ τους πολίτες, ενώ 8 στους 10 Έλληνες έχουν ανακαλύψει το ταλέντο τους στην όπερα κάνοντας ντους χωρίς να ανάψουν θερμοσίφωνο, προκειμένου να κάνουν οικονομία.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.