Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Δύο περιστατικά άκρως κατασκοπικά και τρομοκρατικά…

Πολύ σοβαρά πράγματα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Μια ρωσίδα από το Παγκράτι, που τα είχε κάποτε με έναν ρώσο κατάσκοπο, που ζούσε στην Βραζιλία, "διέφυγε" από τα άγρυπνα βλέμματα των μυστικών υπηρεσιών. Πως; Πήρε το αεροπλάνο σαν κανονικός επιβάτης.

Ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη αυτή η γυναίκα: Είχε ανοίξει κατάστημα με είδη πλεκτικής κοντά στη γειτονιά της, δεν τη γνώριζαν καλά όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας και στα σόσιαλ μήντια δεν ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία, αλλά μόνο τα σαγηνευτικά μάτια της (όλα αυτά πραγματικές περιγραφές από τον Τύπο). Αλλά μην ανησυχείτε, η ΕΥΠ καιροφυλακτεί, δεν παρακολουθεί μόνο τον Ανδρουλάκη, εξαρθρώνει ακόμα και την υποψία ρωσικών κατασκοπευτικών φαντασμάτων, ξεσηκώνει τους φιλήσυχους πολίτες, που οφείλουν να επαγρυπνούν εμπρός στον ρωσικό κίνδυνο. Και η ατζέντα αλλάζει, το κράτος επιστρέφει μετά τα Τέμπη, καιροφυλακτεί, προστατεύει…

Αμ, οι άλλοι; Δύο πακιστανοί από το Ιράν(!), εργάτες γης, οι κακομοίρηδες επικοινωνούσαν με έναν άλλον ιρανικής(!) καταγωγής, ο οποίος τους προέτρεψε να πραγματοποιήσουν επίθεση σε ισραηλινό στόχο. Ο στόχος; Ένα εστιατόριο στου Ψυρρή ισραηλινών συμφερόντων, χώρος του οποίου λειτουργούσε και ως εβραϊκή συναγωγή.

Η υπόθεση κρίθηκε άκρως σοβαρή… Και η εξιχνίαση της ανακοινώθηκε από τον υπουργό δημόσιας τάξης Θεοδωρικάκο την ίδια μέρα που ο τρισμέγιστος πρωθυπουργός μας ανακοίνωνε την ημερομηνία των εκλογών. Τελείως τυχαία. Μεγάλη επιτυχία για τον υπουργό δημοσίας τάξης πρώην γραμματέα της ΚΝΕ. Έτσι, για να σκάσουν οι οχτροί του, που τον αμφισβητούν, και χύνουν δηλητήριο οι κακιασμένοι. Και όλοι αυτοί που γράφουν ότι γίνεται σφαγή στο ίσιωμα στην ΓΑΔΑ και ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου, και είναι όλοι μπλεγμένοι με τα κυκλώματα της νύχτας και τους «νονούς» και δίνουν λανθασμένες εντολές στις διαδηλώσεις για να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου και βρίσκουν ευκαιρία και κάνουν ό,τι θέλουν οι κουκουλοφόροι, αυτά τα παλιόπαιδα, που δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν ώπα όλο το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», σε μία από τις επικοινωνίες, ο «εγκέφαλος» ζητούσε από τους δύο άνδρες να πραγματοποιήσουν επίθεση με πυροβόλο όπλο και εκείνοι του απαντούν, ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρουν όπλα. Σε επόμενη επικοινωνία τους ζητείται να πραγματοποιήσουν βομβιστική επίθεση με φιάλη υγραερίου(!). Η αστυνομία τούς συνέλαβε στη «γιάφκα» τους, δηλαδή μια τρώγλη, που ζούσαν μαζί με άλλους ομοεθνείς τους και τους προφυλάκισε ως υπόπτους για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Έτσι, χωρίς όπλα, χωρίς πυρομαχικά και χωρίς οργάνωση…

Και το κράτος του Ισραήλ έδωσε συχαρίκια, και οι δεσμοί με την Μοσάντ ισχυροποιήθηκαν και, λίγο πριν, το ελληνικό κράτος αγόρασε ισραηλινά πυραυλικά συστήματα που θα τοποθετηθούν σε ελληνικά νησιά, και το τουρκικό κράτος δεν έβγαλε κιχ…

Και η ισλαμική τρομοκρατία "εξαρθρώθηκε"… Ζήτω, ζήτω, ζήτω και πάλι ζήτω…

Λ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.