Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ - ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΤΜs ΚΑΙ SUPERMARKETS #Greferendum


Η προπαγανδα κερδιζει προς το παρον σε αρκετους τηλεκαημενους που πηγαινουν στα ΑΤΜ και βγαζουν το ανωτατο ποσο που μπορουν, με αποτελεσμα αρκετα μηχανηματα να εχουν ξεμεινει απο ρευστο.Το κακο της υποθεσης ειναι πως η τροφοδοσια τους θα γινει ξανα απο τη Δευτερα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Μαλιστα η Alpha Bank απο χθες στις 11μμ, εχει βαλει καποιες παραμετρους στις συναλλαγες της μεσω e-banking χωρις να εξηγει τους λογους ενω καποια απο τα ΑΤΜ της δεν λειτουργουν καθολου.



Αναλογος "πανικος" και στα supermarkets με κοσμο να ψωνιζει ειδη πρωτης αναγκης λες και παμε για πολεμο.
Μαλιστα συμφωνα με πληροφοριες καποια καταστηματα παρουσιαζουν τεχνικες ελλειψεις σε προιοντα ωστε απο τη Δευτερα να τα υπερτιμολογησουν.

Τις επομενες μερες αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα ζησουμε ακραια τεχνικα σκηνικα, σε τραπεζες,supermarkets και βενζιναδικα με κοσμο σε παρακρουση να ξεφευγει εντελως... βλεπε τσακωμους κτλ.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΤΑΣΗ...
ΕΙΔΗ Η "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΠΡΕΖΑ ΤV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.