Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Εκπληκτική μεταμόρφωση: Ανορεξική που ζύγιζε 30 κιλά σώθηκε από τη σοκολάτα



 Η Άννυ Ουίντλει είχε φτάσει να ζυγίζει 30 κιλά. Το κορμί της ήταν μόνο κόκαλα και δέρμα. Έτρωγε μια φορά την ημέρα ένα μικρό κομμάτι τοστ, όχι ολόκληρο, μόνο με ζαμπον και τυρί. Όλα αυτά επι 5 χρόνια. Είχε φτάσει κοντά στον θάνατο πολλές φορές και 5 φορές νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ήταν ανορεξική. Δεν ήθελε να φάει τίποτε.
Είχε καταλάβει και εκείνη ότι θα πέθαινε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να το αλλάξει αυτό. Μέχρι μια μέρα που αποφάσισε να δοκιμάσει ένα κομμάτι σοκολάτα. Από τότε άλλαξε η ζωή της.



Διαπίστωσε ότι δεν άλλαξε κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση (οι ανορεκτικοί φοβούνται ότι βάζουν κιλά ενώ δεν έχουν τέτοιο θέμα) και από τότε κάθε μέρε όλο και περισσότερο άρχισε να τρώει σοκολάτα.

Σε λίγους μήνες άρχισε ξανά να τρώει μικρές ποσότητες φαγητού. Μέχρι που έφτασε σε σημείο να τρώει κανονικά φαγητό.



«Όλα ξεκίνησαν στα 15 μου για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι όποτε έτρωγα πήγαινα κατευθείαν και ζυγιζόμουν να δω εάν έχω πάρει γραμμάρια. Κάθε μέρα η κατάσταση χειροτέρευε μέχρι που έφτασαν να ζυγίζω 30 κιλά» θα πει η ίδια. «Δεν ήθελα να βάλω μπουκιά στο στόμα μου. Έτρωγα μόνο μια φέτα του τοστ με λιγο τυρί και ζαμπόν από πάνω».

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.