Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ως ριάλιτι αντοχής στο ποτό θα προβάλλεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" από την νέα σεζόν :)


Ιδιαίτερα φιλόδοξα είναι τα σχέδια των υπεύθυνων του ΣΚΑΪ σχετικά με την πετυχημένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», η οποία συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι, μετά και την μετακόμιση του μουσικοχορευτικού σόου στο πρόγραμμα της Παρασκευής, φαίνεται πως από τη νέα σεζόν, η εκπομπή θα επαναλανσαριστεί ως ριάλιτι αντοχής στο αλκοόλ, με τους καλεσμένους να διαγωνίζονται στις ποσότητες ποτού τις οποίες αντέχουν να καταναλώσουν.

Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι, μαζί με τον παρουσιαστή, αναμένεται να ταξιδέψουν σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στη Ρωσία, όπου και θα παραμένουν κλεισμένοι για μήνες, χορεύοντας, τραγουδώντας και πίνοντας άφθονες ποσότητες κρασιού και άλλων ουσιών.

Όποιος εκ των διάσημων συμμετεχόντων λιποθυμάει ή αναγκάζεται να αποσυρθεί για ύπνο ή εμετό, αυτόματα θα αποκλείεται, με αυτόν που θα αντέξει μέχρι τέλους, να σηκώνει και το μεγάλο έπαθλο, που θα είναι μια δωρεάν συνδρομή σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Προς το παρόν, η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της συγκέντρωσης των υποψήφιων συμμετεχόντων, με τα πρώτα ονόματα που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο παιχνίδι να είναι οι Δημήτρης Μπάσης, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσα Μποφίλιου και Γιάννης Μπέζος, ενώ χορηγός της εκπομπής θα είναι γνωστά οινοποιεία της βορείου Ελλάδος.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά τις διεργασίες και θα επανέλθει άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.

via 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.