Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Δισεκατομμύρια μονές κάλτσες και καπάκια από τάπερ εντόπισε η NASA στο κέντρο της μαύρης τρύπας


Απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που βασανίζει την ανθρωπότητα από τότε που εφευρέθηκαν οι κάλτσες και τα τάπερ έδωσε σήμερα η NASA, μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης φωτογραφίας μαύρης τρύπας στην ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος.

Η ιστορική φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται μία μεγάλη μαύρη τρύπα που υπάρχει στο κέντρο του γιγάντιου γαλαξία Μessier 87, περιείχε και μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη, καθώς οι επιστήμονες εντόπισαν με τη χρήση ειδικών οργάνων δισεκατομμύρια μονές κάλτσες και καπάκια από τάπερ να περιστρέφονται γύρω από το κέντρο της.

Επιστήμονες έχουν προσπαθήσει εδώ και αιώνες να λύσουν το μυστήριο του πού πηγαίνουν οι μονές κάλτσες, από τότε που χάθηκε η πρώτη κάλτσα, πέντε λεπτά μετά την εφεύρεση του πρώτου ζευγαριού στις 25 Ιανουαρίου του 752 π.Χ., γύρω στις έξι το απόγευμα. 




Ο Αινστάιν είχε απόκαλύψει ότι το E=MC2 σήμαινε E(xasa)=M(ia) C(altsa)

Μάλιστα ο διάσημος φυσικός Αλβέρτος Ανστάϊν είχε διατυπώσει πρώτος τη θεωρία ότι ότι πίσω από κάθε πλυντήριο βρίσκεται μια αστρική πύλη που οδηγεί σε ένα παράλληλο σύμπαν, ενώ λίγο πριν το θάνατο του αποκάλυψε ότι η εξίσωση E=MC2 σημαίνει «E(xasa)=M(ia) C(altsa)» από τις δύο που είχε.

Τέλος, ο εντοπισμός των καπακιών των τάπερ γύρω από τη μαύρη τρύπα αναμένεται να δώσει τέλος στο μαρτύριο εκατομμυρίων Ελληνίδων, οι οποίες παλεύουν με το ερώτημα αυτό από τότε που εφευρέθηκε το πρώτο πήλινο τάπερ τον 6ο αιώνα π.Χ, το καπάκι του οποίου χάθηκε λίγο αργότερα κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.