Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

"Πανδημία" αναθέσεων: 20.000 ευρώ σε στενό συνεργάτη Μητσοτάκη από τον ΕΟΤ


Μέσα στην "πανδημία" των απευθείας αναθέσεων που επικρατεί στη χώρα, άλλη μια σκανδαλώδης ανάθεση έρχεται να εμπλέξει ένα στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού.
Πρόκειται για τον Βασίλη Φεύγα, Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, ο οποίος φαίνεται παίρνει «εργολαβία» - πραγματικά και μεταφορικά - τη στρατηγική επικοινωνίας: Με απευθείας ανάθεση την πρώτη Ιουνίου, απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο ΕΟΤ αναθέτει στην εταιρία του Φεύγα και της συζύγου του, «Ε. ΜΥΡΟΘΕΟΥ - Β. ΦΕΥΓΑΣ ΟΕ με διακριτικό τίτλο The West Wing Campaigns», την υπηρεσία "παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας για την διαχείριση κρίσεων".

Δεν διευκρινίζεται βέβαια στην απόφαση που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, πώς ακριβώς καθορίζεται αυτή η ασαφής αλλά ευφάνταστη υπηρεσία και ποιο είναι το παραδοτέο της σύμβασης μεταξύ του ΕΟΤ και της εν λόγω εταιρείας.

Η σχετική απόφαση:



Ο Βασίλης Φεύγας




via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.