Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Θιγμένα από τον Πέτσα δηλώνουν αρκετά ΜΜΕ, απειλούν ότι θα χαρακτηρίσουν εμφάνιση της Μαρέβας απλά "κομψή"


Ακραίες αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η δημοσίευση της λίστας με τα μέσα ενημέρωσης και τα ποσά που έλαβαν να την διαφημιστική καμπάνια αναφορικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, τα παχυλά ποσά που δόθηκαν σε ορισμένα μέσα, έχουν φέρει την οργή άλλων που είναι φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση μεν, ωστόσο δεν ανταμείφθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Τα ΜΜΕ, σκοπεύουν να ανοίξουν σφοδρό πόλεμο στην κυβέρνηση, καταφεύγοντας σε ακρότητες.
 

"Φυσικά και θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τις εμφανίσεις της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, πάνω απ' όλα είμαστε δημοσιογράφοι, επιτελούμε ένα λειτούργημα. Θα είμαστε ωστόσο αμείλικτοι, χαρακτηρίζοντας μέχρι και απλά κομψή μια εμφάνισή της σε νυχτερινή έξοδο, αν αυτό χρειαστεί", σχολίασε έμπειρος διευθυντής σύνταξης καθημερινής εφημερίδας.

Το «Κουλούρι» πάντως συνεχίζει να βρίσκεται στη διάθεση του κυρίου Πέτσα και εξακολουθεί φυσικά να βρίσκει την κυρία Μαρέβα υπέροχη και σικάτη.


via 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.