Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ - ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :)


Μια νέα πολιτική βιτρίνα? Επειδή η κατακραυγή κάποιων πολλών ίσως να είναι, το αγαπημένο χρώμα το μαύρο στις εκλογές..... [ΟΨΟΜΕΘΑ]
ΥΓ. Να μην ξεχάσουμε βέβαια τότε που ο Σταύρος Θεοδωράκης έβριζε το ποτάμι των αγανακτισμένων κα έγραφε (Όσο τους προσέχω τόσο μου μοιάζουν με τις φάτσες των... τεράτων) που πολεμούν. Απογοητευμένα λαμόγια δηλαδή που δεν αντέχουν το ρίξιμο και αντιδρούν σαν προδομένες γκόμενες. Βρίζουν, φτύνουν, χειρονομούν).

ΥΓ.2 Έτος 2010 -2011 τότε που κυβερνούσε ο "τεράστιος" Γιώργος Παπανδρέου και παρ'οτι τα έχει κάνει θάλασσα τα αντισυστημικά και συστημικά μέσα ενημέρωσης τον στηρίζουν μη τυχόν και χάσει η Ελλαδα τον μεγάλο ηγέτη... είναι τοτε που το κίνημα των αγανακτισμένων εχει κατακλύσει τις πλατείες και κυριως την πλατεία συντάγματος. 


Ξεκίνησε ως αγνό κίνημα και και όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και αυτό καπελώθηκε από τους ψευτοαριστερούς του Κολωνακίου που τώρα το παίζουν βουλευτές του γνωστού κόμματος που θα έρθουν και αυτοί για να μας σώσουν, όσοι βέβαια έχουμε μείνει ακόμα ζωντανοί από τους προηγούμενους με τις προηγούμενες  πρακτικές τους..... τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.