Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

"ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ....


Το θεμα της ομοφυλοφιλίας όχι από την σκοπιά της επιλογής του κάθε ατόμου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή (αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας και δεν τίθεται θέμα ανάλυσης εδώ) αλλά από την σκοπιά του τι προβάλλουν τα ΜΜΕ ως σωστο. Είναι έγκλημα να μας παραμυθιάζουν για τους προγόνους μας [οτι ηταν γκει] όταν στις μέρες μας έχουν ισοπεδωθεί σχεδόν τα πάντα. Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής αλλά το σωστό είναι να επιλέγουμε όταν μας διαχωρίζεται το σωστό από το λάθος και όχι όταν βομβαρδιζόμαστε από λάθος πρότυπα που μας πλασάρονται ως αληθή.
Υπενθυμιζουμε καποιοι πολυ συγκεκριμενοι κυκλοι πασχιζουν να μας περασουν το μηνυμα οτι αυτοι ειναι οι υγιεστεροι των ανθρωπων, ενω οσοι δεν ανηκουν στο δικο τους κλαμπ ειναι ασθενεις... Η εμπλοκη με την ομοφυλοφιλια οποια αφετηρια κι αν εχει , δημιουργει πολλές καταστάσεις καί ἐντός τῆς ιδιας της ζωης του ατομου αυτο τό πάθος,οσο καί στό συγγενικό καί οικογενειακό του περιβάλλον, οσο καί στήν κοινωνια γενικοτερα. Γιαυτό καί θα πρεπει νά γίνονται  νυξεις πρός τά κανάλια γιά νά σταματήσει η διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας ὡς ελεύθερης επιλογης του σεξουαλικου τρόπου ζωης, γιατί δεν ειναι αυτή η αλήθεια....
ΥΓ. Το θεμα αφορα το σηριαλ που προβληθηκε απο ιδιωτικο καναλι χθες
και την υιοθετηση παιδιου απο ζευγαρι ομοφυλοφυλων.
ΥΓ.2 Επισης η ερμηνεια των ηθοποιων ηταν αθλια και αυτο εντελως αντικειμενικα...
lolek

1 σχόλιο:

  1. Μα τι λετε????εχει τακτοποιηθει το θεμα υιοθεσιας των ετεροφυλων ζευγαριων για να προχωρησετε και στα ομοφιλοφυλα?????που οι χρονοι αναμονης ειναι 5 χρονια και η γραφειοκρατεια χωρις τελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.