Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!


Σεισαχθεια η νομοθετικη ρυθμιση των χρεων στην αρχαια Αθηνα απο τον Σολωνα εναν εκ των επτα σοφων της Ελλαδας. Με την σεισαχθεια ολα τα χρεη διαγραφηκαν και οι οικονομικοι δουλοι ελευθερωθηκαν εχει σημερα προταθει σαν μονη λυση γιατι ο Σολων ηταν εναντιος στην υποδουλωση για χρεη του δανειστη, καταργωντας τα χρεη ιδιωτων προς ιδιωτες και προς το δημοσιο. Η ιστορια μας αποδεικνευει οτι η υποδουλωση του ανθρωπου μεσω δανειων ειναι τοσο αντιθετη με τους νομους της δικαιοσυνης ωστε ηγεμονες για χιλιαδες χρονια την ειχαν αποκυρηξει.
Η σεισαχθεια δεν μπορει να ειναι τελικη λυση, χωρις το ξεριζωμα του καπιταλιστικου συστηματος το οποιο αναπαραγει το ιδιο φαινομενο. Αποδειξη η υποδουλωση του ατομου στον μονοπολιακο καπιταλισμο μεσω δανειων και της φορολογιας που χρησιμοποιει το κρατος για την πληρη πτωχευση του,  που ειναι οτι το κρατος εχει παυσει προ πολλου να ανταποκρινεται στις υποχρεωσεις που δικαιολογουν την υπαρξη του. Ετσι  το κρατος εχει κανει καραμελα το γεγονος οτι χρειαζεται την υψηλη φορολογια για να εκπληρωσει τεσσερις βασικες υποχρεωσεις: 1 Την αμυνα των εθνικων συνορων 2 το εθνικο νομισμα 3 την κρατικη δικαιοσυνη 4 την κοινωνικη πολιτικη. Αρα το κρατος στην Ελλαδα το 2014 ειναι ο εχθρος του λαου οσο ποιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο ποιο καλυτερες επιλογες θα κανουμε σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας....Και θα σταματησουν καποιοι που θελουν να μας σωσουν να μας κοροιδευουν.

3 σχόλια:

  1. Ξέρετε κανένα νομοθέτη που να έχει το ανάστημα του Σόλωνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ;;;;;
    ΤΟΛΜΑΜΕ;;;;;
    ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κράτος λειτουργεί ως παρακράτος, αφού έχει φτάσει να είναι χείριστος κακοπληρωτής σε βασικούς προμηθευτές του.
    Δεν μπορεί να εκπληρώσει καμμιά απο τις υποχρεώσεις του, γιατί πολύ απλά το κρατικό χρήμα, πηγαίνει στα χρέη του εξωτερικού δανεισμού.
    Η άμυνα των συνόρων, αποδεικνύεται από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό Λαθραίων Μεταναστών.
    Αυτό μπορεί να εξυπηρετεί εν μέρει, το χρήμα που μας τροφοδοτούν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, για να γίνουμε μετά από χρόνια ελληνική μειονότητα στην πατρίδα μας, με κύριο εθνικό κορμό ξένες φυλές.
    Εθνικό νόμισμα δεν υφίσταται πλέον και λόγω του Ευρώ, φτάσαμε στην εσωτερική υποτίμηση του μεροκάματου και την μόνιμη ανεργία, χωρίς την ανάλογη μείωση του κόστους ζωής.
    Η κρατική δικαιοσύνη ακριβώς επειδή είνα κρατική, δεν μπορεί να λειτουργεί. Αν ασκούσε τον πραγματικό της ρόλο, η απονομή διακαιοσύνης δεν θα ήταν επιλεκτική αλλά καθολική, και θα ξεκινούσε πρώτα από τους κυβερνώντες, ελεγχοντας την καταλληλότητά του δημόσιου έργου τους.
    Όσο για την κοινωνική πολιτική που ασκείται, είναι τόσο επιτυχημένη που αποδεικνύεται, απο τον ραγδαίο αριθμό αυτοκτονιών, και την αύξηση ψυχικών διαταραχών με την ανάλογη συνταγογράφηση.
    Το έργο τους πίστεύω ότι είναι να μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα, να μας δηλητηριάζουν με ακατάλληλες χημικές ουσίες στα βασικά είδη διατροφής,
    να μας αρρωσταίνουν, να μας εκπαιδεύουν στο σχολείο με τροπο που να μην αναπτύσσεται η κριτική σκέψη μας ως πολίτες, να γίνονται μέτοχοι στο ποστοφόλι μας, μέσα απο την υψιλή και παράλογη φορολογία και τέλος ως Φιλλέληνες, να μας παραμυθιάζουν με Τούρκικα Έργα και βλακώδεις εκπομές, ώστε να μας οδηγούν σε πνευματικό λήθαργο.
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ..
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΈΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.