Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ...

Επτά ημέρες έχουν περάσει από την "εξαφάνιση" του Μπόινγκ 777 των αερογραμμών της Μαλαισίας. Δεν ξέρουμε, όχι μόνο που έπεσε, πως και πότε, δεν γνωρίζουμε καν εάν έπεσε!
Ακούγεται υπερβολικό, όμως είναι η ωμή αλήθεια. Οι θεωρίες που υπάρχουν είναι πολλές.Ότι κι αν έγινε, έγινε τρομερά γρήγορα.Φυσικά, το πιο δυσνόητο για να αντιληφθούμε είναι η τραγική αλήθεια πως το αεροσκάφος εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος. Στην ανθρώπινη σκέψη αυτό δεν χωράει, ειδικά από τη στιγμή που πετούσε με έναν πιλότο ο οποίος είχε 18.000 ώρες πτήσης αλλά δεν ενημέρωσε, δεν ειδοποίησε, ούτε καν εξέπεμψε SOS.Και το μυστήριο συνεχίζεται.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...

Θεωρίες για το Τρίγωνο των Βερμούδων έκαναν λόγο ακόμα και για την χαμένη Ατλαντίδα ή μηχανές του χρόνου. Μεταξύ άλλων, ο Vincent Gaddis μίλησε για την ύπαρξη μία χωροχρονικής ανωμαλίας μέσω άλλων διαστάσεων, ο Ivan Sanderson μίλησε για στρεβλώσεις του μαγνητικού πεδίου και ο Charles Berliz «κατηγόρησε» δράσεις που προέρχονται από UFO. Η πιο υπερβολική εξήγηση ήταν αυτή του δρ. Kenneth Mc Call, που απέδωσε το μυστήριο στις ψυχές των βασανισμένων νέγρων σκλάβων που έχουν στοιχειώσει την περιοχή.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι μια τριγωνική γεωγραφική περιοχή ανάμεσα στις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο και την Φλώριντα. Οι αναφορές για ανεξήγητα συμβάντα αρχίζουν από το 1940. Μερικά από τα πλοία που χάθηκαν βρέθηκαν αργότερα τελείως εγκαταλελειμμένα, ενώ άλλα δεν εντοπίστηκαν ποτέ. Το πιο εντυπωσιακό περιστατικό ήταν η εξαφάνιση του πυρηνικού υποβρυχίου «Scorpion» τον Μάιο του 1968: αν και ανακαλύφθηκε μερικούς μήνες αργότερα στον πυθμένα του ωκεανού, τίποτα δεν μπόρεσε να εξηγήσει το δυστύχημα.

Εκτός από πλοία, στο Τρίγωνο των Βερμούδων έχουν εξαφανιστεί και πολλά αεροσκάφη. Ενδεικτικά, το 1945, πέντε βομβαρδιστικά της αεροναυτικής βάσης Φορτ Πάουντερντεϊλ στην Φλόριντα μετέδωσαν με τον ασύρματο το μήνυμα ότι είχαν χαθεί και αμέσως διέκοψαν κάθε επικοινωνία. Παρά την μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε, ουδέποτε βρέθηκε το παραμικρό.



3 σχόλια:

  1. Η Γηινη επιφανεια ειναι πληρως καλυμενη οσον αφορα τους δορυφορους.
    Για ποσο μαλακες μας περνανε???Οι δορυφοροι που ειναι εκατονταδες διαβαζουν πινακιδες αυτοκινητων αλλα δεν μπορουν να εντοπισουν ενα αεροπλανο εν πτηση εστω χωρις το ρανταρ του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε πια..τι ειναι αληθεια κ τι οχι.στο τελος θα μας στριψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.