Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μνήμη χρυσόψαρου; Όχι πια!


Έχεις παρατηρήσει ότι όλο και συχνότερα δεν θυμάσαι που έχεις αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου ή το κινητό σου; Ξεχνάς σημαντικά ραντεβού κι υποχρεώσεις; Αναρωτιέσαι αν έχεις μνήμη χρυσόψαρου ή αν βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια του Αλτσχάιμερ;
Μην ανησυχείς, το άγχος, το στρες και η έντονη και κοπιαστική δουλειά σε κάνουν να αφαιρείσαι και να αποσπάται η προσοχή σου, με αποτέλεσμα να έχεις κάποια κενά μνήμης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μην αγχώνεσαι.Είτε το πιστεύεις είτε όχι το μάσημα της τσίχλας μπορεί να βελτιώσει την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται το μυαλό και η μνήμη σου.Παρόλο που δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο που το μάσημα μιας τσίχλας βοηθάει τη μνήμη σου και μπορεί να σου φαίνεται τρελό, μια απλή εξήγηση είναι ότι μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι παλμοί της καρδιάς και συνεπώς αυξάνεται και η ροή του αίματος στον εγκέφαλο. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ... ΤΡΩΤΕ ΤΣΙΧΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ???  ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ...
18 και 25 Μαΐου 2014. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....
lolek








1 σχόλιο:

  1. Όταν πάμε στις εκλογές πρέπει να έχουμε μνήμη ελέφαντα, ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.
    Μια καλή μέρα είναι η 25 Μαίου γιατί το 25 (του Μαρτίου) συνδέεται με παλιγενεσία και τέταια χρειάζεται σήμερα ο τόπος.
    Όλα απο την αρχή με νέα κόμματα, νέα πρόσωπα και αδιάφθορη κυβέρνηση.
    Βαρεθήκαμε την ανάδειξη και σύμπραξη δύο μειονοτικών ετερόκλιτων κομμάτωντο με το ετέρμονο αδιέξοδο στο οποίο οδήγησαν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.