Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Δημοσκόπηση: Πρώτοι οι… αναποφάσιστοι, προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ProRata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», στην εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με ποσοστό 23,09% έναντι 19,5%.
Αναποφάσιστο δηλώνει το 25,5%.


Η «Χρυσή Αυγή» συγκεντρώνει το 6,5%, το ΚΚΕ 5% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ 4,5%, Ποτάμι 4%,  Λαϊκή Ενότητα 3,5%, Ένωση Κεντρώων 3,2%, ΑΝΕΛ 2%.



Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 68% επιθυμεί πάση θυσία παραμονή στην ευρωζώνη, θέση την οποία απορρίπτει το 28%, ενώ το 51% εκτιμά ότι η νέα συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι καλή, όμως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει το καλύτερο δυνατό να περιοριστούν οι αρνητικές συνέπειες. Παράλληλα, το 64% των ερωτηθέντων θεωρεί λανθασμένη την απόφαση του πρωθυπουργού να προσφύγει στις κάλπες.     `
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το εκλογικό σώμα φαίνεται αιφνιδιασμένο από την προκήρυξη εκλογών-καθώς δεν τις ήθελε- και βρίσκεται σε στάση αναμονής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.