Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ο αφελληνισμός και ο απύθμενος εξευτελισμός του Έλληνα


Έως τώρα θεωρούσα τους κυβερνήτες μας λίγο ως πολύ μαθητευόμενους μάγους και χρήσιμους ηλίθιους. Όμως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, γιατί υλοποιούν όλα τα στρατηγικά σχέδια των άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» Τελικά ο ιμπεριαλισμός αυτών των «φίλων», στην νέα αποικία που λέγεται Ελλάδα, ταυτίζεται απόλυτα με τον «ιμπεριαλιστικό διεθνισμό τους» που τον εφαρμόζουν συνειδητά.


Προσπαθούν να καταστρέψουν το τελευταίο ανάχωμα του Ελληνισμού που είναι ο πολιτισμός των Ελλήνων. Δεν είναι λοιπόν χρήσιμοι ηλίθιοι. Καθόλου ηλίθιοι, γιατί ξέρουν τι κάνουν. Οπότε ηλιθίως μεν πράττουν, αλλά ξέρουν τι πράττουν και το κάνουν συνειδητά. «Βλάπτουν κι οι τρεις τους την Συρία το ίδιο», όπως λέει μεταφορικά ο Κ. Καβάφης στο ποίημα του «Ας φρόντιζαν».


Ανέκαθεν διατύπωνα την άποψη ότι βιώνουμε την μεγαλύτερη και πρωτοφανή παρακμιακή πορεία από συστάσεως του ελληνικού κράτους σε όλα τα επίπεδα: Ηθικά, πνευματικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά και κυρίως πολιτισμικά, αλλά αυτό που συμβαίνει πια στον πολιτισμό μας ξεπερνά κάθε φαντασία κατάπτωσης και σήψης. Και δυστυχώς όλα αυτά γίνονται σταδιακά και προγραμματισμένα για την μετάλλαξη του Έλληνα, σε Ανθέλληνα με την ενεργητική συναίνεσή του, όπως λέει ο Αντόνιο Γκράμσι. Και όλα αυτά γίνονται μέσω του παγκοσμιοποιημένου πολυπολιτισμού.

Γι’ αυτό τόνιζα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε σε διατεταγμένη υπηρεσία για να δημιουργήσει ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ μία ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, πολυεθνική, πολυφυλετική, πολυθρησκευτική χώρα με ανοιχτά σύνορα. Αυτό όμως που πράττει αυτή η κυβέρνηση για την καταστροφή του Ελληνισμού, εξευτελίζοντας ίσως το μόνο μας απομείναν όπλο που διαθέτουμε, δηλαδή τον πολιτισμό, ούτε ο Κώστας Σημίτης ούτε ο Γιώργος (Τζέφρυ) Παπανδρέου θα το φανταζόταν ποτέ. Η «πρώτη φορά Αριστερά» θα είναι η τελευταία στην Ελλάδα. Ξευτέλισαν οι κυβερνώντες που κοινωνικά είναι καπιταλιστές και απλώς κολλάνε την ταμπέλα του αριστερού, κάθε έννοια της αριστεράς.

Η συνεχεια
http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/04/blog-post_78.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)