Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ακομμάτιστοι ναί αλλά όχι αποπολιτικοποιημένοι…


Οργάνωση με βάση το ταξικό συμφέρον και όχι το εθνικό. Το έθνος είναι παραδομένο στην ισοπέδωση των ταξικών διαφορών. Φτωχοί και πλούσιοι, προνομιούχοι και μη, γίναμε όλοι το ίδιο με πρόσχημα την κρίση. Αυτοί που σήμερα ακουμπάνε την πλάτη στον φτωχό στον άνεργο στον χαμηλά αμειβόμενα εργαζόμενο, αύριο θα τον πετάξουν ξανά σαν στημένη λεμονόκουπα. Αυτοί που σήμερα ή αύριο ζητάνε την ψήφο σας όπως την ζητούσανε πάντα, θα πράξουν ύστερα αυτό που έπρατταν πάντα.


Θα σας αδικήσουν και θα τα κάνουν πλακάκια με την εγχώρια και την ξένη αριστοκρατία.

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί δεν τα είπαμε μαζί. Φτάσαμε εδώ γιατί κλείσαμε τα μάτια στην αδικία και κωφεύσαμε στις κραυγές των απελπισμένων. Φτάσαμε εδώ γιατί συναινέσαμε στην ανάθεση γιατί πιστέψαμε στην απάτη. Φτάσαμε εδώ γιατί ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του. Φτάσαμε εδώ γιατί ποτέ δεν καταφέραμε να δούμε τον πραγματικό εχθρό και να αντιπαρατεθούμε στα ίσια μαζί του. Η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία όλοι έχουν ένα όνειρο. Να δουλεύουν άλλοι για αυτούς. Αυτό το όνειρο μας έφερε στον σημερινό εφιάλτη.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα πρέπει ο εργαζόμενος/η να αναρωτηθεί αν ο μισθός του είναι αντάξιος της υπομονής και της αντοχής απέναντι σε όλα τα δεινά που προκαλεί η σχέση της κυριαρχίας που αναπτύσσεται μέσα από την τωρινή δομή των εργασιακών σχέσεων αν η ελεημοσύνη του κράτους είναι αρκετή για να καλύψει έστω τις βασικές βιοτικές ανάγκες. Αν ο άνεργος/η μπορεί να περιμένει μέχρι να γεράσει να πέσουν οι δείκτες τις ανεργίας. Αν οι φτωχοί έχουμε να ελπίζουμε κάτι καλύτερο από αυτούς που μας έφεραν εδώ και τους άλλους που πρόδωσαν τα πάντα. Ή από εκείνους που τους ενδιαφέρει μόνο η χεσμένη θέση τους στην βουλή της αριστοκρατίας… Ή ακόμη καλύτερα από τους υπερασπιστές του μεγάλου κεφαλαίου. Τους εθνικιστές -ναζιστές και τους διαστημικούς σωτήρες.

Στους πεινασμένους λοιπόν λέμε…Δ εν χρειαζόμαστε κανέναν να μας δώσει το ψωμί. Δεν θα δουλέψουμε εμείς για να απολαύσουν οι άλλοι το φαί. Το ψωμί ανήκει σε αυτούς που το παράγουν. Το ψωμί ανήκει στους εκμεταλλευόμενους και όχι στους εκμεταλλευτές. Να πάει στο διάολο η ανάπτυξη και οι επενδύσεις. Να πάνε να δουλέψουν οι πολιτικοί και τα αφεντικά με 300 ευρώ. Δεν θέλουμε ελεημοσύνη από το κράτος. Να πάνε να γαμηθούνε επίσης και όλοι οι λαγοί του συστήματος. Εθνικιστές-Αριστεροί-Δεξιοί-Κεντρώοι και κάποιοι «Αναρχικοί» ακόμη. Λέμε επίσης πως τα χρόνια των μεγάλων λόγων και των περήφανων υποσχέσεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και πως τα ψέματα και οι αυταπάτες κάποτε τελειώνουν. Λέμε πως μπορούμε να τους κάνουμε να φύγουν, λέμε πως μπορούμε να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι την διακυβέρνηση της ζωής μας. Δεν θέλουμε μία μίζερη ζωή χωρίς μέλλον. Θέλουμε μία αξιοπρεπή ζωή με μέλλον.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ-ΦΤΩΧΟΣ-ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ

Να οργανώσουμε μαζί την κοινωνική επανάσταση.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ & ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ



Ολόκληρο το κείμενο εδώ

mavrhlista
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.