Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Σας αφορά! Κοινωνικό μέρισμα 2017: Ποιοι πολίτες δικαιούνται φέτος 1.000 ευρώ


Τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος του 2017 σε μεγαλύτερο εύρος κοινωνικών ομάδων, οι οποίες επλήγησαν από την οικονομική κρίση, προαναγγέλλει η κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το βοήθημα αυτό αφορούσε μόνο στους συνταξιούχους.

Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη, «προς το τέλος του Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν οι αποφάσεις για το πού ακριβώς και με ποιον τρόπο θα διανεμηθεί».

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι θα υπάρχει συμφωνία των Θεσμών: «Τη θεωρώ δεδομένη. Πέρυσι, η αντίρρησή τους ήταν ότι θα μπορούσε να είναι πιο στοχευμένοι οι πληθυσμοί στους οποίους κατευθύνεται. Επί της ουσίας, δεν υπήρχε αντίρρηση στο να δοθεί, αλλά στο πώς και σε ποιους».

«Φέτος θα είναι αρκετά πιο στοχευμένο. Σε πληθυσμούς που έχουν συμπιεστεί πάρα πολύ από την κρίση, όχι μόνο στους συνταξιούχους. Έχουμε και άλλα, ευρύτερα στρώματα που έχουν πληγεί. Πρέπει να δούμε πώς θα εντάξουμε κατηγορίες του υπόλοιπου πληθυσμού», συνέχισε.

«Θα δοθούν περίπου 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους».

newsbomb

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.