Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

GP Μεξικό: Στην Pole o Vettel


Ο Sebastian Vettel επικράτησε του Max Verstappen σε μία διαφορετική μάχη για την pole position. Ο οδηγός της Ferrari πανηγύρισε για 50 φορά στην καριέρα του στη F1. Από τη δεύτερη σειρά του grid εκκινεί ο Lewis Hamilton.


Ήταν η 50 pole position της καριέρας του Vettel στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Ο Γερμανός πανηγύρισε για τέταρτη φορά φέτος σε μάχη Σαββάτου, σε ένα Σαββατοκύριακο που το χρέος του είναι να είναι στην κορυφή και να ελπίζει σε ατυχίες του Βρετανού πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Η Mercedes δεν θα είναι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, καθώς δεύτερος κατετάγη ο Max Verstappen που «πετούσε» σήμερα με τη Red Bull, αφήνωντας τον Hamilton μόλις τρίτο.

Μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στο Autodromo Hermanos Rodriguez, o τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Ήταν πολύ καλός ο γύρος μου. Είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα σωστά σε αυτή την πίστα, γλιστράει πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Στον πρώτο τομέα έκανα λάθη αλλά δεν μου στοίχησαν. Χθες τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς αλλά δουλέψαμε πολύ και αλλάξαμε πολλά. Πιστεύω πως ο αγώνας μας θα εξελιχθεί καλά».

Η κατάταξη:
GP-Mexico17-q3-times640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.