Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ο Δ. Καμμένος από τους ΑΝΕΛ, ζητά άμεση επέμβαση εναντίον Ρουβίκωνα και να καθαρίσουν τα Εξάρχεια


Ευθύνες στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη επιρρίπτει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για το ζήτημα των Εξαρχείων, έκανε δημόσια έκκληση, μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,2, στον κ. Τόσκα για το περιστατικό με την ηλικιωμένη που βασάνισαν με αναμμένο σίδερο αδίστακτοι κακοποιοί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Εχουμε ένα θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων και όχι να κάνουμε κέφι στα Εξάρχεια.Την πολιτική απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο υπουργός. Ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν και οι προηγούμενοι υπουργοί. Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν θέμα, οι αστυνομικοί έχουν θέμα με τις μολότοφ στα πόδια, οι πολίτες έχουν θέμα εκεί με τις μολότοφ σε καθημερινή βάση».

Αναφέρθηκε ακόμα στον Ρουβίκωνα λέγοντας : «Δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια η απειλή κατά της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται. Δεν έχουμε ακτιβισμό εδώ. Δεν μπορεί το πολιτικό σύστημα να δείχνει ανοχή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση για ανθρώπους που κάνουν ποινικά αδικήματα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να συζητήσουν, με βαριοπούλες δεν γίνεται συζήτηση».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές και κατά του Νίκου Βούτση για παλαιότερη απόφαση του με την οποία είχε δώσει εντολή να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που εισέβαλαν στη Βουλή.


press4u
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.