Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία – Επίτιμος πρόξενος: "Η Δύση κοιτάζει αν θα έχουμε το γκαζάκι μας, για να μην κρυώσει ο κ@λ@ς μας"

Για την κατάσταση στην Ουκρανία μίλησε την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" ο Παντελής Μπούμπουρας. Ο επίτιμος πρόξενος δήλωσε απογοητευμένος με την Ευρώπη: "Μας πούλησε όλη η Ευρώπη, ντρέπομαι για τη Δύση" Και συνέχισε: "Θα ειδοποιήσω τον πρόεδρο των Ελλήνων, και για όλους τους Έλληνες έχω την οικονομική δυνατότητα και τη θέληση να βοηθήσω… Στην Οδησσό τώρα η κατάσταση είναι ήρεμη, αλλά είμαι τραγικά απογοητευμένος με τη Δύση. Δεν μπορεί η Δύση να καταλάβει ότι είναι ώρα μηδέν; Πάει να διαμορφωθεί ένας καινούργιος χάρτης. Θα επικρατήσει η Ανατολή ή η Δύση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να απελάσει το Ρώσο πρέσβη από την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να μην αντισταθούμε στο φασισμό".

Αναφερόμενος στους Έλληνες τραυματίες στην Ουκρανία, ο κ. Μπούμπουρας είπε: "Μίλησα με τον Ουκρανό πρέσβη από την Ελλάδα για το τι θα κάνουμε με φάρμακα για τους τραυματίες… Η επίθεση είναι καθολική σε όλη την Ουκρανία, έχουν κόψει όλους τους δρόμους. Γίνεται η μεγαλύτερη γενοκτονία του τελευταίου αιώνα και δεν υπάρχει αντίδραση. Θα έχουμε και άλλα θύματα. Τι να λέμε για διαπραγματεύσεις και να πάει ο Ζελένσκι στον αρχιφασίστα το Λουκασένκο;".

"Στην Οδησσό ο κόσμος φτιάχνει βόμβες μολότοφ, παίρνει όπλα. Δεν περίμενα ποτέ ότι οι Ουκρανοί είναι τόσο δυνατή φυλή. Θα γράψουν τη δική τους ιστορία και θα γίνει η Ουκρανία κυρίαρχο κράτος χωρίς την απειλή των φασιστών", περιέγραψε φανερά εκνευρισμένος.

"Η Δύση κοιτάζει αν θα έχουμε τον καφέ μας και το γκαζάκι μας, για να μην κρυώσει ο κ@λ@ς μας. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται, μας πούλησε όλη η Ευρώπη. Ντρέπομαι για τη Δύση. Πρέπει εδώ και τώρα να κάνει κάτι η Ελλάδα, να σώσουμε τους Έλληνες". 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.