Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Προκλητικό σχόλιο Τζήμερου σε βάρος του Π.Φύσσα και της μητέρας του

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Σε προκλητικά σχόλια σε βάρος του Παύλου Φύσσα, αλλά και της μητέρας, προέβη ο Θάνος Τζήμερος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Το σχόλιό του για τον Παύλο Φύσσα ξεκινά με στίχους τραγουδιού του μουσικού και καταλήγει με το εξής σχόλιο: «Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι».

Για τη μητέρα του Φύσσα o Θ.Τζήμερος έγραψε: «Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης».

Απαντώντας οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα κάνουν λόγο για «αυτοταπείνωση και εξευτελισμό» του Θάνου Τζήμερου.
Οι δικηγόροι επισημαίνουν πως η κρίση του κ. Τζήμερου συνιστά αξιόποινη πράξη. «Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια.
» Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500087071

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.