Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Το La Bandita σχεδιάστηκε σε VR, εκτυπώθηκε με 3D και έχει το πιο cool όνομα αμαξιού ever


Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να σχεδιάσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου και έπειτα να το δεις να γίνεται πραγματικότητα;
> Το Karlmann King είναι ένα πανάκριβο τανκ πολυτελείας

Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν οι τρελοί της Hackrod και υλοποίησαν το σπουδαιότερο μέχρι στιγμής project τους, το La Bandita.



To custom 3-D printed ηλεκτρικό sports car είναι το παρθενικό αυτοκίνητο της εταιρείας από την Καλιφόρνια: Ένα κομψό και πανέμορφο speedster, που έχει κατασκευαστεί ξεκάθαρα με τεχνολογικά εργαλεία.



Ο ίδιος ο πελάτης μπορεί να παρέμβει στον σχεδιασμό των λεπτομερειών της εμφάνισης του αυτοκινήτου και να τις διαμορφώσει σύμφωνα με τα γούστα του.

Αυτό που κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη την κατασκευή του, είναι πως δεν είναι φτιαγμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και όχι από ράβδους χάλυβα. Η διαδικασία εκτύπωσης του οχήματος μάλιστα ξεκινά από το σασί που θυμίζει περισσότερο σκελετό ζώου.



Κάτι τέτοιο σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει πως δεν έχει την μέγιστη αντοχή, που επιτυγχάνεται μάλιστα με το ελάχιστο βάρος.



"Απλά κοίτα το. Όλα πάνω του είναι υπολογισμένα με ακρίβεια, χωρίς εξεζητημένο styling, κάτι εντελώς καινούριο" σχολιάζει για το La Bandita ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Hackrod, Felix Holst.


Askmen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.