Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

To συγκινητικό βίντεο που μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις... (video)


Eκατομμύρια επισκέψεις στις πρώτες ημέρες συγκέντρωσε το πεντάλεπτο βίντεο «Positive compilation of Russian dash cams» («Θετική συλλογή από ρωσικές κάμερες») που ανέβηκε στο YouTube και το οποίο περιλαμβάνει στιγμιότυπα που έχουν τραβηχτεί από κάμερες αυτοκινήτων.

Αυτή η συλλογή βίντεο, όπου εικονίζονται Ρώσοι που πραγματοποιούν καλές πράξεις, έκανε πολλούς ανθρώπους να αναθεωρήσουν τις αντιλήψεις τους για τη Ρωσία.
Στα σχόλια που έχουν αναρτηθεί για το βίντεο, υπάρχουν άνθρωποι που παραδέχονται ότι έκλαψαν την ώρα που το έβλεπαν και πως οι σκηνές αυτές αποκατέστησαν την πίστη τους, ότι υπάρχει ανθρωπιά.


Y.Γ: Πάρτε και κανένα χαρτομάντηλο κοντά σας... Μπορεί να χρειαστεί...
Lemmy



 

2 σχόλια:

  1. Η στεναχώρια ούτε πνίγεται, ούτε περνάει με παυσίπονα...Και γιατί άραγε να την φοβόμαστε τόσο πολύ και να θέλουμε πάσει θυσία να την ξορκίσουμε; Όσο και να προσπαθούμε να την κουκουλώσουμε, να την ωραιοποιήσουμε και να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας, ότι δεν υπάρχει, αυτή έχει υπόσταση και ξέρει πολύ καλά να κάνει την δουλειά της με υπόγειο τρόπο, αφού εμείς δεν της επιτρέπουμε να την κάνει φανερά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραιο βιντεο κ συγκινητικο...
    ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.