Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Έχει να κάνει μπάνιο από το 1954!


Σίγουρα η ιστορία του Ιρανού Amou Hadji προξενεί την περιέργεια, έαν όντως ευσταθούν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην έχει κάνει μπάνιο εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

Ο 80χρονος άντρας απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με τις συνέπειες της...ανυπακοής του στο νερό να είναι εμφανείς στο πρόσωπο του.

Όπως είναι φυσικό, μια έντονη οσμή αναδύεται από τον Hadji, ενώ το δέρμα του φαίνεται σκληρό και ταλαιπωρημένο. Ο εν λόγω "ερημίτης" είναι άστεγος και αρνείται να τραφεί με κανονικό φαγητό ή να πιει καθαρό νερό.

Σύμφωνα με τους Times της Τεχεράνης, το αγαπημένο του φαγητό είναι οι σκαντζόχοιροι που βρίσκει πεθαμένους, ενώ καπνίζει και μια πίπα με περιττώματα ζώων. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει επιλέξει αυτό τον τρόπο ζωής για να βρίσκεται σε επαφή με τον πλανήτη και το φυσικό περιβάλλον.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το μεγαλύτερο ρεκόρ αποχής από την καθαριότητα ανήκε σε έναν 66χρονο Ινδό, ονόματι Kailash Singh που δεν είχε κάνει μπάνιο επί 38 συναπτά έτη. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι ίσως υπάρχουν ψυχογενή αίτια στην "στάση ζωής" του Hadji, καθώς αναφέρεται ότι είχε περάσει δύσκολη παιδική ηλικία και έκτοτε άρχισε να απομονώνεται από τον περίγυρό του.

Πρόσφατα κάποιοι νέοι άνδρες του πρότειναν δωρεάν μπάνιο και η αντίδρασή του ήταν να απομακρυνθεί σαν κυνηγημένος αφού θεωρεί ότι η καθαριότητα τον κάνει να αισθάνεται άρρωστος...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.