Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Γαλλία: Μπορεί ακόμη να υπάρξει συμφωνία - Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ


«Το λέω κατηγορηματικά. Αυτό που συνέβη σήμερα δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα έφυγε από την Ευρωζώνη» δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup απόντος του Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας ότι η Γαλλία είναι έτοιμη για επανέναρξη των συνομιλιών ανά πάσα στιγμή.

«Ουδείς, πόσω μάλλον η Γαλλία, θέλει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες ο Μισέλ Σαπέν επισημαίνοντας ότι οι «18» υπουργοί Οικονομικών συζήτησαν σχετικά με τη ρευστότητα των τραπεζών, όχι για Grexit.

«Θα το επαναλάβω, η Ελλάδα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για την εξεύρεση λύσης για την Ελλάδα Πριν τις 30 Ιουνίου, στις 30 Ιουνίου, μετά τις 30 Ιουνίου» δήλωσε επιμένοντας ότι μπορεί να βρεθεί λύση και προσφέροντας μεσολάβηση για την επίτευξή της.

Ο ίδιος επέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, λέγοντας ότι δημιουργεί προβλήματα πρωτίστως για την ίδια την Ελλάδα.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.