Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΟΑΕΔ: Οι προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας σε παιδικούς σταθμούς από 1/9


ΟΑΕΔ: Οι προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας σε παιδικούς σταθμούς από 1/9
Όσοι επιτυχόντες της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία που αφορούσε τις 32.433 προσλήψεις στους δήμους έχουν επιλεχτεί για να εργαστούν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς αρμοδιότητας τους θα προσληφθούν από 1ης Σεπτεμβρίου έως και τέλος του μήνα σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού.


Συγκεκρμένα ο ΟΑΕΔ με εγκύκλιο του σχετικά με την τοποθέτηση ωφελούμενων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του έτους 2014-2015, στο πλαίσιο της προκήρυξης No 2/2015 γίνεται γνωστό ότι σχετικά με την τοποθέτηση ωφελούμενων από του Δήμους σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, το Δ.Σ. του Οργανισμού, με τη με αριθμό 1770/42/21-07-2015 απόφασή του, ενέκρινε ότι οι Δήμοι έχουν τη δυνατότητα να προβούν στις προσλήψεις όσων ωφελούμενων θα απασχοληθούν σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς αρμοδιότητας τους καθώς και σε δομές με όμοια χαρακτηριστικά με τους ΒΝΣ, από 01-09-2015 και εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.
Ετσι η πρόσληψη των ωφελούμενων μπορεί να γίνει ακόμη και τέλος Σεπτεμβρίου με την απασχόληση τους να διαρκεί εως και τέλος Φεβρουαρίου.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.