Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 28-7-2015


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015. Το πρωί ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στην περιοχή του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 40 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 39 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 39 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.