Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Συνεδριάζει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ


Νέα συνεδρίαση πραγματοποιεί σήμερα στις 4 το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, στη σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθεί το ενδεχόμενο έναρξης συνεδριακών διαδικασιών, καθώς και η εσωκομματική διαδικασία εφεξής - δηλαδή θέματα, όπως το αν και το πότε θα συγκληθεί Κεντρική Επιτροπή και με ποια ατζέντα.

Εξάλλου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έγινε συζήτηση ουσίας, και κατατέθηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις για την αποτίμηση της εξάμηνης διαπραγμάτευσης, αλλά και για την θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μιας κυβέρνησης με κορμό την αριστερά μέσα στους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στην Ευρωζώνη. «Έγινε μια συζήτηση, κατά την οποία τέθηκαν πολλά ερωτήματα και απόψεις, για την μέχρι τώρα αλλά και την μελλοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε κομματική πηγή.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.