Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γλέζος: ΟΧΙ στο τρίτο μνημόνιο που υποδουλώνει τον λαό


Αναφερόμενος στην παρουσία του στην εκδήλωση, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες. Όλοι οι ιδρυτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε λόγο και δεν μπορεί κανείς να...
αποκλείσει κανέναν, ανέφερε.
Παράλληλα, διερωτήθηκε: Τι σχέση έχει η κυβέρνηση Μαξίμου με τον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας εμμέσως τον Π. Λαφαζάνη να αναλογιστεί τις ευθύνες του για την απομάκρυνση της κυβέρνησης από το κόμμα. 


Σχετικά με το νόμισμα, σημείωσε ότι η συζήτηση για τη μορφή του χρήματος αποπροσανατολίζει.

Το ΟΧΙ είναι υποχρέωσή μας, είναι η ταύτισή μας με την ιστορία, η επαναβεβαίωση ότι η ιδεολογία της αντίστασης δεν έχει χαθεί σε αυτό τον τόπο, δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος στην εκδήλωση για τα πέντε χρόνια της iskra. Είμαστε εναντίον του τρίτου μνημονίου, γιατί υποδουλώνει τον ελληνικό λαό, τόνισε.
Ως προς την προτεινόμενη λύση, κάλεσε σε διετή ανακωχή με τους δανειστές. «Ούτε ρήξη, ούτε υποταγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση έδωσαν -μεταξύ άλλων- το «παρών» αρκετοί  βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δ. Στρατούλης, η Δ. Χαραλαμπίδου, ο Γ. Μηλιός, ο Κ. Ήσυχος, ο Γ. Κριτσωτάκης και o K. Λαπαβίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.