Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Το «τσούζει» η βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσα κοκτέιλ την ημέρα πίνει;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αλκοόλ έχει σημαντική θέση στο διατροφικό της πρόγραμμα

Μπορεί να μετρά 91 χρόνια ζωής και να έχει μια αρκετά δραστήρια καθημερινότητα, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα χρόνο για ένα ποτό- και συγκεκριμένα τέσσερα (!) μέσα στην ημέρα.

Το Business Insider συγκέντρωσε δημοσιεύματα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας, και κατέληξε στο ότι πίνει το πρώτο κοκτέιλ πριν το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο περιλαμβάνει τζιν, Dubonnet, λεμόνι και πάγο.

Σύμφωνα με τον Independent, στη διάρκεια του γεύματος απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί και ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας για επιδόρπιο.

Το απόγευμα, η βασίλισσα πίνει ένα dry martini και κλείνει πάντα την ημέρα της με ένα ποτήρι σαμπάνια, συνήθως μάρκας Bollinger, Lanson ή King.

Σύμφωνα με την ξαδέρφη της Ελισάβετ, Margaret Rhodes, οι προτιμήσεις της στα ποτά δεν αλλάζουν ποτέ, ωστόσο μάρκες όπως Gordon's, Pimm's και Bacardi έχουν παραγγελθεί από το παλάτι στο παρελθόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βασίλισσα δεν αγαπά την μπύρα- αφού είχε αρνηθεί να δοκιμάσει κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στα εργοστάσια της Guiness στο Δουβλίνο.

Πηγή: madamefigaro.gr

http://www.topontiki.gr/article/232178/tsoyzei-i-vasilissa-elisavet-posa-kokteil-tin-imera-pinei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.