Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Δελτίο καιρού για Τρίτη 27-03-2018


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με βαθμιαία βελτίωση και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.