Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Σε απόγνωση 45χρονη, πάλι γύρισε ο άντρας της αφότου είχε βγει για τσιγάρα


Σε ιδιαίτερα κακή ψυχολογική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Χρύσα Δ. από το Καματερό, η οποία με απογοήτευση είδε για ακόμη ένα βράδυ τον σύζυγό της τα τελευταία 15 χρόνια, Στέφανο, να επιστρέφει από τη βραδινή του βόλτα για την αγορά τσιγάρων.
Η 45χρονη, καθισμένη στο μπαλκόνι σκεπτική, καπνίζοντας ένα τσιγάρο, είπε δυο λόγια στο "Κουλούρι": Δεν καταλαβαίνω, μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά; Τόσες υποθέσεις έχουμε δει και ακούσει, με άντρες που έφυγαν το βράδυ για να πάρουν τσιγάρα και δεν γύρισαν ποτέ. Ο δικός μου γιατί πάντα επιστρέφει; Κάθε φορά που παίρνει τα κλειδιά και βγαίνει, γεμίζω ελπίδες, οι οποίες συντρίβονται μερικά λεπτά μετά», παραδέχεται η γυναίκα και προσθέτει:

"Ποιος ξέρει, ίσως η επόμενη φορά να είναι η τυχερή, δεν θα πάψω ποτέ να ελπίζω". Το "Κουλούρι" επικοινώνησε και με τον 48χρονο σύζυγο της Χρύσας, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει πως "πάλι γύρισα από τη βόλτα μου και αυτή ήταν εκεί, ίσως την επόμενη φορά κάτσω λίγο παραπάνω".

Μείνετε συντονισμένοι στο "Κουλούρι" για οτιδήποτε νεότερο.


tokoulouri
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.