Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δελτίο καιρού για Παρασκευή 30-03-2018


Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.