Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη...


"Η Ειρήνη γνώριζε τον δολοφόνο της"...
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καθώς, σύμφωνα με έκθεση του...
πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον θάνατο της 44χρονης μητέρας και την παρέσυρε εσκεμμένα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

«Εδώ μιλάμε για οργανωμένο εμπρηστή με προσχεδιασμό. Ήταν άτομο γνωστό δεν ήταν άγνωστο», τονίζει στο Star ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε τον δολοφόνο της, όπως υποστηρίζει ο πραγματογνώμονας. Μάλιστα, ο δράστης είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τον φόνο της με αργό και βασανιστικό τρόπο.

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το σημείο (της δολοφονίας) για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα, πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου», λέει στο Star ο Κ. Γκουρμπάτσης, τονίζοντας στην ουσία πως όποιος την κάλεσε εκεί, το έκανε με στόχο να τη σκοτώσει.

Το προφίλ του δράστη

Ψυχικά υγιής ήταν ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη όταν την έκαψε ζωντανή. Μάλιστα, θεωρείται οργανωμένος εμπρηστής καθώς γνώριζε και σχεδίασε την πυρκαγιά ενώ είναι άτομο στο οποίο είχε εμπιστοσύνη η άτυχη μητέρα.

«Δρα με σχέδιο και λαμβάνει μέτρα προστασίας για να μη γίνει αντιληπτός κατά την τέλεση της πράξης του. Προσχεδιάζει την ένταση της φωτιάς ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα και προετοιμάζει ένα πειστικό για τις αρχές άλλοθι όταν τον υποψιαστούν», προσθέτει ο κ. Γκουρμπάτσης.

Η νέα έκθεση θα παραδοθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου ενώ σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπατση η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δε θα κλείσει σύντομα καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου και να μπουν στο κάδρο οι ύποπτοι για τη δολοφονία της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.