Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Αδ. Γεωργιάδης: Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας είναι η σωτηρία του ανθρώπου που έχει χρέη


"Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας έπρεπε να έχει ψηφιστεί εδώ και χρόνια. Είναι η σωτηρία του μικρομεσαίου επιχειρηματία. Είναι η σωτηρία του ανθρώπου που έχει χρέη. Με το νόμο που ψηφίζουμε τώρα, θα πηγαίνεις στο δικαστήριο, θα λες δεν έχω άλλη περιουσία, θα κάνεις αίτημα πτώχευσης, θα διαγράφεται αυτό το χρέος και μετά από έναν χρόνο θα είσαι καθαρός στην κοινωνία, χωρίς να σε κυνηγάει η τράπεζα, για να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου". 

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Για την κατάσταση της οικονομίας εν μέσω πανδημίας, ο υπουργός είπε: "Κάνουμε τα κουμάντα μας, είμαστε νοικοκύρηδες και αυτό αναγνωρίζεται από τις αγορές. Ο πρόσφατος δανεισμός έγινε για να διατηρήσουμε τα αποθέματα της χώρας στο επίπεδο που πρέπει να είναι, για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας. Έχουμε οπλίσει τη χώρα για κάθε ενδεχόμενο, το τραπεζικό μας σύστημα με τα μέτρα που έχουμε λάβει είναι ισχυρότερο από ποτέ, παρά την κρίση".

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.