Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Δεν μου λέτε, δεν μου λέτε, η τυρόπιτα στο Μαξίμου πόσο πουλιέται;


Τι τραβάει και αυτό το έρμο κτήριο του Μαξίμου! Αφού μας ενημέρωσαν οι νεοδημοκράτες, νυν ένοικοι του Μαξίμου, ότι πότισαν οι τοίχοι του κτηρίου αριστερό χασίσι για πέντε και πλέον χρόνια, τώρα μας ενημερώνουν οι ίδιοι, μέσω του Διαύγεια, ότι οι τοίχοι έχουν ποτιστεί και εθιστεί στον καφέ και την τυρόπιτα. Τα νεύρα του δηλαδή! Aπό την απόλυτη χαλαρότητα και επαναστατική θολούρα, στην δεξιά εγρήγορση του καφέ και στην καούρα της σφολιάτας. Μάλιστα, οι άριστοι κυβερνώντες θεωρούν ότι ο εθισμός στoν καφέ και στις μπουγατσοτυρόπιτες πρέπει να πληρώνονται από ειδικό κονδύλι του υπουργείου Οικονομικών, λες και δεν φτάνουν τα λεφτά στους πιο ακριβοπληρωμένους άχρηστους του Ελλαδικού χώρου, που κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου. 
 
Από 3/8 μέχρι 18/9, σύμφωνα με το Διαύγεια, οι χαραμοφάηδες του Μαξίμου έφαγαν και ήπιαν στην υγειά του μαλάκα 4.569,71 ευρώ σε καφέδες και τυρόπιτες. Μάλιστα, οι εθισμένοι στον καφέ και στην εξουσία χαραμοφάηδες, σύμφωνα με το έγγραφο του Διαύγεια φαίνεται ότι μέσα σε μια μέρα ξοδεύουν μέχρι και 800 ευρώ σε «είδη κυλικείου» (sic).

Ξερνάμε, όχι από τον πολύ καφέ και τις τυρόπιτες, αλλά από τους εξουσιομανείς του Μαξίμου.

E
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.