Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Θάνος Πλεύρης: Υπουργός εξ αριστείας κι απίστευτης αναλγησίας

Αδιαφορεί για τους 6 υγειονομικούς απεργούς πείνας που βρίσκονται-8 ημέρες τώρα- στα σκαλοπάτια του γραφείου του!

Στέλνει στην πείνα, ανασφάλιστους και δακτυλοδεικτούμενους ως «ψεκασμένους», χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς, εδώ και 7μήνες!Καταργεί τη μονιμότητα γιατρών στο ΕΣΥ, στα μουλωχτά!

Εισάγει ιδιώτες γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία, με (ν)τροπολογία!

Ιδιωτικοποιεί νοσοκομεία που γίνονται δωρεά στο ελληνικό δημόσιο, με κάθε κύρωση και ευκαιρία!

Ανοίγει και κλίνει τη στρόφιγγα των προστίμων για τους ανεμβολίαστους, μη τυχόν και χαλάσει την «καλούτσικη» εντύπωση του αμετανόητου και του αδιανόητα απτόητου.

Δεν τον ακουμπά, δεν τον αφορά, ούτε τον σκιάζει το συνεχιζόμενο θανατικό στα δημόσια νοσοκομεία. 27.392 οι νεκροί από τον covid, και με άλλους 49 σήμερα, η ανηφόρα συνεχίζεται.

Ως άλλος «Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης», όπως έγραφε ο αλεξανδρινός ποιητής πριν από περίπου 100 χρόνια «….ένας τυχαίος αστείος άνθρωπος , μήτε βαθύς στες σκέψεις… μήτε τίποτε», με το ραβδί της «αριστείας» χαράζει το όνομά του στην ταφόπλακα της Δημόσιας Υγείας.

Έτσι, πολύ πριν κλείσει χρόνο σε υπουργικό θώκο, ο Θάνος Πλεύρης, φάνηκε πως είναι ικανός για πολλά περισσότερα από όσα τον προόριζε ο «άναξ» των αρίστων, Κυριάκος Μητσοτάκης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.