Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Αιδώς κύριοι

 photo/pixabay

Του Νίκου Καραβέλου

Τον εργασιακό μεσαίωνα που περιγράφουν πολλοί ευαίσθητοι της καρικατούρας αριστεράς ( Βλ. και Ημεροδρόμο στον οποίο αρθρογραφούσα κάποτε), δεν βλέπω να συμπεριλαμβάνουν και τους εκβιασμούς των επιχειρηματιών και τις απολύσεις εργαζομένων, επειδή δεν δέχονταν τον στανικό εμβολιασμό τους.


Ή μήπως αγνοούν ότι οι ίδιοι δεν αντέδρασαν τότε στις εργασιακές και άλλες διώξεις. Γιατί αν αντιδρούσαν, θα έπρεπε να καθαιρέσουν το γενικό αφήγημα της μεγάλης Απάτης της δήθεν πανδημίας ( όρος ανύπαρκτος πριν, αλλά υπαρκτός στα νέα κιτάπια του Π.Ο.Υ - παγκόσμιος οργανισμός υποκρισίας). 

Ποιος μνήμων αρνείται ότι η Αριστερά (απλή και σούπερ) παρέσχε την πλέον στιβαρή συνδρομή στα μασκαραλίκια του κορωνοϊού; Ποιος αγνοεί ότι η συνδρομή αυτή θα την στιγματίζει για χρόνια;
Δεν μιλώ για τον φασισμό σε βάρος όσων γενικά δεν δέχονταν την "επιστήμη" του κ. Μπουρλά, αλλά περιορίζομαι μόνο στους εργαζομένους, για τους οποίους κόπτονται οι κύριοι υποκριτές. 

Να θυμίσω, λοιπόν, στους ευαίσθητους των καιρών, εκείνους τους 7500 υγειονομικούς και τις οικογένειες τους που δυστύχησαν διωγμένοι λόγω της άρνησης τους να γυμνώσουν το μπράτσο τους στη βελόνα ενός προβληματικού και επικίνδυνου εμβολίου! Για τους οποίους οι κοπτόμενοι "ημεροδρόμοι" (έννοια περιληπτική με δεσπόζουσα ιδιότητα την υπερχειλή ευαισθησία), "ουδέν είπον".

Κοινώς το βούλωσαν! 

Δεν ήταν βαρβαρότητα αυτό; Μήπως δεν ήταν γιατί τότε ξεμανικώθηκε και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κουτσούμπας μαζί με τον Μητσοτάκη , με παπάδες, καραβανάδες, δικαστάδες και λοιπούς παλικαράδες της επιστήμης ; 

Τίποτε ουσιαστικό δεν είπαν, πλην λίγες χλωμές κι αχνές κουβέντες! Ανέξοδες, όπως και οι δυο "επίκαιρες" ερωτήσεις στις οποίες περιορίστηκε το ΚΚΕ. Ναι! και μία στην ευρωβουλή!  

Στα τρία αυτά φριχτά χρόνια, του εγκλεισμού, του παραλογισμού, του φασισμού, μόνο τρεις ερωτήσεις στις οποίες βεβαίως τονιζόταν η αναγκαιότητα (τρομάρα τους) του γενικού εμβολιασμού! Με τέτοιου επιπέδου ερωτήσεις "αβάντας", τι θα τους απαντούσε στην Βουλή ο Πλεύρης; 

Μήπως θυμάται κανείς αν η"συλλογική Αριστερά" αποκάλεσε΄ αυτό που περάσαμε, έστω μια φορά, φασισμό;  

ΥΓ Τα στοιχεία, παρακαλώ, δεν δέχονται αμφισβήτηση. Είναι εις χείρας μου, καθώς είμαι υπερασπιστής - δικηγόρος αρκετών εργαζομένων. Και πάντα αντιπαθούσα τους υποκριτές...

Πηγή: Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος στο Facebook

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.