Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Λες να έφυγε ο Αλέξης;;

Του Κώστα Γιαννιώτη

Ήθελα να ξέρω...

Ακόμα και τη στιγμή που... ''έφευγε'' δεν είχε επίγνωση τι έλεγε ή απευθυνόταν σε άλλο  ακροατήριο απ` αυτό που υπέθεταν οι... ''κοινοί θνητοί'';;
Πιστεύω πως, μάλλον, ισχύει το δεύτερο!

Δεν απευθυνόταν σ` αυτούς που τους κυνηγούν τα funds για να τους πάρουν το σπίτι!

Δεν απευθυνόταν σ` αυτούς που δεν έχουν να βγάλουν το μήνα -μιας και φρόντισε γι` αυτό ο Κατρούγκαλος ΤΟΥ!

Δεν απευθυνόταν σ` αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ κι έφαγαν στη μούρη ένα ΝΑΙ, εμπλουτισμένο με ένα τρίτο μνημόνιο!

Δεν απευθυνόταν σ` αυτούς που πενθούν ακόμα για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας!
Δεν απευθυνόταν σ` αυτούς που... που,,, που,,,

Απευθυνόταν στα αφεντικά του, δηλώνοντάς τους ότι νιώθει περήφανος που έφερε την Αριστερά στα πόδια τους, μετατρέποντάς την σε τέρας με κέρατα!

Απευθυνόταν στα αφεντικά του δηλώνοντάς τους περήφανος που κατάφερε να αναστήσει τη μαύρη Δεξιά και να της δώσει κυβερνητική υπόσταση!

Απευθυνόταν στα αφεντικά του, που του σφύριξαν στο αυτί ότι... ο χρόνος του έληξε -προς το παρόν τουλάχιστον- και πρέπει να δοκιμαστούν κι άλλα... φυντάνια στο αριστεριλίκι!

Απευθυνόταν στο αποχαυνωμένο πόπολο των... ζαίων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι... δεν πρέπει να κλαίνε, να μαυροφορούν, να ολολύζουν και να ολοφύρονται γιατί... θα ''είναι παρών''! 
 
Μάλλον θα του ψιθύρισαν ότι με αυτά που έχει να κάνει ο Κούλης στο χαρούμενο πόπολο της ΝΔούλας, θα έχουν τόσο... πόνο και τόσο... τσούξιμο που ίσως χρειαστεί να τον ξανακαλέσουν ως σωτήρα με... φωτοστέφανο!!

Γι` αυτό και οι δηλώσεις του ήταν πνιγμένες μέσα στο χαμόγελο και την περηφάνια!

πηγή 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.