Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Προσφορά στις κυριακάτικες εφημερίδες της λίστας Πέτσα από αυτήν την εβδομάδα το εμβόλιο της AstraZeneca


Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει επισήμως τις φήμες πως η πλατφόρμα εμβολιασμού της ηλικιακής κατηγορίας 30-39 άνοιξε λόγω του αποθέματος εμβολίων της AstraZeneca τα οποία περίσσεψαν λόγω της διστακτικότητας άλλων ηλικιών να το κάνουν, ωστόσο φαίνεται πως πλέον το συγκεκριμένο εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο ακόμη και στα περίπτερα.Συγκεκριμένα, από αυτήν κιόλας την Κυριακή, όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες της λίστας Πέτσα θα προσφέρουν στην ενισχυμένη τους έκδοση το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ δεν αποκλείεται να προσφέρεται στο εξής και ως πακέτο σε επιστροφές φόρου και άλλες συναλλαγές με την εφορία. 

"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες πως το ξεφορτωνόμαστε. Πολύ απλά, αγαπάμε τους Έλληνες και τους το προσφέρουμε για να χτίσουμε τείχος προστασίας προς τον κορονοϊό", τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, διαψεύδοντας ως κακεντρεχείς τις φήμες πως σύντομα θα το προσφέρει και στις εκπομπές τηλεπώλησης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.