Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ψεκαστήρες με αποσμητικό περιλαμβάνουν τα νέα λεωφορεία που άρχισαν από σήμερα δρομολόγια στην Αθήνα

 

Ειδικούς ψεκαστήρες τελευταίας τεχνολογίας με αποσμητικό περιλαμβάνουν τα νέα λεωφορεία που άρχισαν από σήμερα δρομολόγια στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα νέα λεωφορεία θα έχουν προεγκατεστημένους ψεκαστήρες στο ύψος της μασχάλης, προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα χιλιάδων επιβατών που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην όσφρηση τους, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες από συμπολίτες τους που έχουν τσακωθεί με τα αποσμητικά.

Οι έξυπνοι ψεκαστήρες θα βρίσκονται στις κολώνες στο εσωτερικό του λεωφορείου και θα ενεργοποιούνται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ παράλληλα υπάρχει πρόβλεψη ώστε οι πιο κοντοί επιβάτες να μην ψεκάζονται στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με έρευνα, χιλιάδες επιβάτες θεωρούν τη μη χρήση αποσμητικού χειρότερη πανδημία από τον κορωνοϊό. Το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με την έρευνα, είναι οι επιβάτες που ουρλιάζουν "ΕΛΑΜΑΚΟΥΣ" στο κινητό, και τρίτο είναι οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι ηλικιωμένοι μόλις δουν ελεύθερη θέση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.