Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Αδ. Γεωργιάδης: "Μην είστε μίζεροι, πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε τώρα"

 

Επιτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και μιζέρια σε όσους αναφέρονται επικριτικά στην κυβέρνηση για τους 10.000 νεκρούς βλέπει με ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μία ημέρα μετά την "πολιτική αποτίμηση" των πάνω από 10.000 νεκρών της πανδημίας που έκανε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέροντας μάλιστα ότι η αποτίμηση δεν μπορεί να γίνει με τις "απόλυτες τιμές" των νεκρών αλλά αφού μετρηθεί και μια σειρά παραγόντων, τη σκυτάλη της "πολιτικής αποτίμησης" που συμπεραίνει την επιτυχία πήρε και ο Α. Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στους 10.000 νεκρούς είπε ότι η Ελλάδα είναι σε πάρα πολύ καλή θέση αφού είναι 22η στην ΕΕ ανάμεσα σε 27 χώρες. "Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη, όλοι το λένε", είπε ενδεικτικά.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει μιζέρια τις καταγγελίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αποτυχία της κυβέρνησης και την εμμονική άρνησή της να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Στις αναφορές, δε των δημοσιογράφων, ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία όταν έχουμε 10.000 νεκρούς και πως η Ελλάδα είναι 3η στην Ευρώπη σε θνησιμότητα, απάντησε. "Μην είστε μίζεροι, πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε τώρα".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.