Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Απαρτχάιντ, απειλές και τρομοκράτηση των 3,7 εκατ. ανεμβολίαστων, που δήθεν κινδυνεύουν να …αφανιστούν…

 

"Επιχείρηση "Ελευθερία": Κυκλοφορούν και …απειλούν 3,7 εκατ. ανεμβολίαστοι 18-59 ετών. Παραμένουν χωρίς καμία θωράκιση έναντι του κορωνοϊού - Κίνδυνος "αφανισμού" με μολύνσεις, νοσηλείες, και θανάτους τουλάχιστον του 37% των 50άρηδων, που δεν έχουν εμβολιαστεί" Πρώτο Θέμα, 20-7-2021

Η μέρα της «κρίσης», λοιπόν, φθάνει αμετάκλητα για τους ανεμβολίαστους. Ο «αφανισμός» τους βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα αμετάκλητα, εάν δεν βάλουν μυαλό. Η επιλογή της λέξης «αφανισμός» δεν είναι τυχαία, αφού δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής στους «αμαρτωλούς», όπως έχουν ήδη χαρακτηριστεί από την επίσημη εκκλησία. Οι άπιστοι ανεμβολίαστοι θα βράσουν και θα καούν στα καζάνια της κολάσεως, θ’ αφανιστούν, θα βασανιστούν μέχρι τον τελευταίο. Μέχρι τότε βέβαια μην φανταστούν ότι θα περάσουν ευχάριστα τις …τελευταίες τους ημέρες. Θα κυνηγηθούν ανηλεώς, θα απομονωθούν, θα χάσουν τις δουλειές τους, θα λοιδωρηθούν, θα κατασυκοφαντηθούν ως οι χειρότεροι εχθροί της κοινωνίας.

Στις 2 Ιουλίου ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας, μιλώντας στην ΕΡΤ, πρότεινε σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα του κοροναϊού και την αύξηση των εμβολιασμών κατά της Covid-19 στην Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας. Για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τόνισε ότι «θα πρέπει ίσως να δούμε κατά πόσο μπορούμε να έχουμε συρμούς ή δρομολόγια που να είναι μόνο για εμβολιασμένους». Θα θυμίσουμε ότι ο Τούντας είναι εκείνος που χαρακτήρισε αγράμματες τις καθαρίστριες νοσοκομείων που δεν εμβολιάζονται και γενικότερα αγράμματους τους ανεμβολίαστους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athens Magazine της 1ης Ιουλίου «στην κυβέρνηση, υπάρχουν σκέψεις ώστε τον χειμώνα οι ανεμβολίαστοι να μην μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.» Παρόμοιες απειλές σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων προαναγγέλλουν την απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων στα καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Απαρτχάιντ1 

Ο Πορτοσάλτε από την συχνότητα του Σκάι στις αρχές Ιουλίου ζήτησε να χρεώνονται οι ανεμβολίαστοι εφ’ όσον νοσηλεύονται, ενώ σ’ ένα παραλήρημα μίσους πρότεινε ότι καλύτερα είναι να μην βγαίνουν καθόλου από τα σπίτια τους!!!

Ο Δημήτρης Ψυχογιός στο Βήμα (με την υπογραφή Διόδωρος Κυψελιώτης) ευχήθηκε ξερνώντας όλο το μίσος του, η φυσική επιλογή να δώσει την (τελική;) «λύση» με τους ανεμβολίαστους, δηλαδή να εξοντωθούν όλοι, ώστε να πάψει το …πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη για να αντιληφθεί κάποιος ότι οι ανεμβολίαστοι αντιμετωπίζονται πλέον ως κατακτημένοι άνθρωποι, στους οποίους οι κατακτητές θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλουν κάθε μέτρο περιορισμού, κάθε απαγόρευση, κάθε μορφής απαρτχάιντ.

Απαρτχάιντ2 

Η ψήφιση του νόμου περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, καθώς και η τροποποίηση, που επιτρέπει με μια απλή υπουργική απόφαση την διεύρυνση του πεδίου της υποχρεωτικότητας προσδίδοντας αδιανότητες υπερεξουσίες σε κάθε υπουργό αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Φυσικά, το μέλλον δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα για τους εξουσιαστές, καθώς οι αντιστάσεις, που θα συναντήσουν στην επιβολή των σχεδιασμών τους, δεν πρόκειται να είναι αμελητέες, ενώ δεδομένη είναι και η αδυναμία σύγκρισης με παρόμοια κατάσταση τουλάχιστον στις δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες ανεξαρτήτως ιδιαιτεροτήτων. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες δεν θα πρέπει να θεωρείται μη πιθανή, αφού μπορεί να επιδιωχθεί μ’ αυτόν τον τρόπο η αναβάπτιση των τωρινών διαχειριστών της εξουσίας στην εκλογική κολυμπήθρα.

Θα επαναλάβουμε ότι το απαρτχάιντ που επιβάλλεται στους ανεμβολίαστους δεν είναι υγειονομικό, ότι η αναζήτηση της νέας νομιμοφροσύνης θα είναι συνεχής εκ μέρους του κράτους. Ας σκεφθούν, λοιπόν, καλύτερα την στάση τους, όσοι ρίχνουν νερό στο μύλο της εξουσίας από κάθε μετερίζι (επαναστατικό ή μη).

Άλλωστε, οι στυμμένες λεμονόκουπες δεν είναι χρήσιμες σε κανέναν. Ή μήπως είναι;…

Συσπείρωση Αναρχικών

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.