Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα


Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα σχετικά με την προστασία (έστω μερική και απ'ότι φαίνεται περιορισμένη χρονικής διάρκειας τουλάχιστον για τη μόλυνση) που προσφέρουν τα εμβόλια.

Αυτό είναι το κύριο κριτήριο που πρέπει να έχει κάποιος για την επιλογή του, μαζί με τον προσωπικό του κίνδυνο (ανάλογα με ηλικία και συνοσηρότητες) και τις γνωστές σπάνιες παρενέργειες και τις οποίες αβεβαιότητες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. 

Με δεδομένο ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν μακροχρόνια προστασία από τη μόλυνση (θα δούμε τι συμβαίνει και για τη βαριά νόσο) και δεν μπορούν να εξαλείψουν τον ιό και τη νόσο, η υποχρεωτικότητα δια των νομοσχεδίων άδειας άνευ αποδοχών και κατάργησης ασφαλιστικής κάλυψης είναι βιασμός της Δημόσιας Υγείας, χυδαιότητα, βαρβαρότητα και κατάντια για το δυτικό πολιτισμό. 

Η αδυναμία της επιστήμης να εξαφανίσει τον ιό και η ανεπάρκεια των αρχών να διαχειριστούν το πρόβλημα, σίγουρα έχουν εκθέσει πολλούς ανεπανόρθωτα. Όμως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες χυδαιότητες, ούτε μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές προς την κοινωνία σαν να πρόκειται για αγέλη προβάτων.

Του Κωνσταντίνου Φαρσαλινού 👉 fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.