Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

#metonThanosPlevris

Όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, το εμβολιαστικό παραμύθι έχει καταρρεύσει προ πολλού, οι πάντες έχουν κολλήσει ακόμα και χωρίς να το ξέρουν και τα στατιστικά για τη χρησιμότητα του εμβολίου είναι αμείλικτα.

Το αποτέλεσμα είναι, ότι η 4η δόση βρίσκεται στα αζήτητα και οι πολυεθνικές δεν φαίνονται διατεθειμένες να επενδύσουν άλλα κεφάλαια σε εμβόλια για τον κορωνοϊό, πολύ περισσότερο να σπονσοράρουν πολιτικούς, οπίνιον μέικερς, "επιστήμονες" και το λοιπό σκυλολόι για την προώθηση των προϊόντων τους. 

Έτσι, η γραμμή άλλαξε τις τελευταίες μέρες εντυπωσιακά, ο ένας μετά τον άλλον οι "σοφοί" δηλώνουν, ότι δεν χρειάζεται η 4η δόση ή τέλος πάντων αν φοβάστε κάντε την, αλλά μην περιμένετε κάτι απτό.

Τί πιο λογικό, λοιπόν, να σταματήσει η ομηρία των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που δήθεν έβλαπταν τη δημόσια υγεία επειδή ασκούσαν το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος τους. Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι (ένα από τα 32 σπίτια) του υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη, ειρηνικά, για να διαμαρτυρηθούν. 

Ο Θάνος κάλεσε αμέσως ενισχύσεις από το πολιτικό προσωπικό της χώρας και ο Σύριζα αμέσως ανταποκρίθηκε με ανακοίνωση, αλλά και τουίτ της ανυπόφορης Έλενας Ακρίτα, η οποία μάλιστα χαρακτήρισε τη διαμαρτυρία παράνομη, επειδή λέει παραβιάζει το άρθρο 9 του Συντάγματος περί οικογενειακού ασύλου. Ορίστε μας!

Λ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.